11 juni 2014

De Westergasfabriek kleurt natuurlijk ook oranje voor de WK!  Verschillende locaties op het terrein zenden de voetbalwedstrijden uit in een feestelijke setting. Zowel Westergasterras als de North Sea Jazz Club staan volgens het Parool in de top 10 van leukste plekken waar je het voetbal evenement live kan kijken in Amsterdam. Ook bij Pacific Parc, Mossel & Gin en Toko MC worden de wedstrijden uitgezonden.

 

Al een paar weken gaat het nergens anders meer over; de WK in de Brazillie. Louis van Gaal met de bijzondere opstelling, blessures bij de beste spelers, Roy Donders’ juichpakken. De WK zijn niet alleen leuk voor echte voetballiefhebbers, het sfeertje is ook leuk voor degenen die iets minder met het voetbal hebben.

Bij de North Sea Jazz Club zijn vrijwel alle WK wedstrijden te bekijken vanaf een geweldige tribune op een groot scherm met perfect beeld en geluid. In samenwerking met Pizza Pazzani worden er verschillende menu’s opgesteld en er zijn tapas te bestellen; je trek kan zeker gestild worden voor, tijdens en na de westrijd. Bij het Westergasterras zijn de wedstrijden te zien waar het echt om gaat; namelijk als het Nederlands elftal speelt. Ook het Westergasterras heeft een enorm groot scherm, goed geluid en natuurlijk is er voldoende bier, bittergarnituur en gezelligheid!