27 november 2014

Je hoeft je tijdens de kerstvakantie niet te vervelen want er zijn genoeg winterse activiteiten bij de Westergasfabriek. Extra edities van de Sunday Market en NeighbourFood Market, schaatsen bij Pacific Parc en een nieuwe familievoorstelling van Circus Zanzara.

Wintershopping
Op zondag 14 december organiseert de Sunday Market de Funky Xmas Market: de plek voor unieke kerstcadeautjes. Er zullen verschillende stands zijn met bijzondere producten en speciale kerstmisdecoraties, live muziek en glühwein.

Om alvast in de kerstsferen te komen organiseert de NeighbourFood Market op zaterdag 20 en zondag 21 december het ‘NeighbourFood NOELLE-festival’. Geniet van lekker eten van getalenteerde koks en cateraars en ga op zoek gaan naar leuke kerstcadeautjes op de flea-market. Het hele weekend is er live muziek van verschillende bandjes en kun je een dansje wagen in de ‘’Stille Nacht’’-silent disco.

Zanzara Festa
Ouders en kinderen kunnen van 19 december t/m 4 januari terecht voor de nieuwe familievoorstelling van Circus Zanzara. De voorstelling Zanzara Festa is een verrassende en feestelijke voorstelling voor jong en oud, circus- en theaterliefhebber. Tijdens deze kerstvoorstellingen verwacht Circus Zanzara haar 25.000e bezoeker, voor wie er natuurlijk een leuke verrassing klaarligt.

Ijspretparc
Net als voorgaande jaren staat er ook deze kerstvakantie weer een gezellige overdekte ijsbaan langs de waterkant. Iedereen is van harte welkom om te komen schaatsen en te genieten van glühwein, koek en zopie. De dj`s van Pacific Parc draaien speciale ijsbaanmuziek, dus er is ook genoeg gelegenheid tot discoschaatsen. Is schaatsen niet helemaal jouw ding en ben je meer van de warmte? Dan kan je terecht in het winterrestaurant in Pacific Parc, met uitzicht op de ijsbaan.