10 september 2013

Op haar 6-jarige verjaardag mag de WesterUnie met trots terugkijken op wat het tot nu toe heeft bereikt. Met heel veel enthousiasme is de Unie uitgegroeid tot een anker in de nacht. Een toonaangevend en volwassen Club met nog altijd een even open en vriendelijke karakter.

De Westerunie is op zaterdag overdag en in de nacht het kloppende en bonkende hart van de hoofdstad met een combinatie van 3 toonaangevende Amsterdamse organisaties. Click, Karousel en Kreativ. De locatie is als een thuiswedstrijd voor de organisaties. Wat alle organisaties gemeen hebben is toewijding, passie, kennis van zaken en de kwaliteit van muziek om de dansvloer constant in beweging te houden.

De liefhebber. De danser. De stapper. De kenner. Alles komt onder 1 dak samen in 3 verschillende ruimtes met Click, Karousel en Kreativ. Als geen ander zullen ze alle ruimtes van de Westerunie ondersteboven keren op deze knetterharde verjaardagseditie. Ze gaan het onderste uit de kan halen zoals alleen zij dat kunnen: krakend en rollend in de gloria.
In die sfeer bundelen ze voor het eerst hun krachten. Een editie georganiseerd vanuit de Westerunie plus de organisaties met bewezen kwaliteit zijn beloftes voor een uitzinnig verjaardag’s feest!

De Westerunie heet iedereen van harte welkom, en dit alles tegen een prijskaartje om je stuk op te lachen. Houdt Facebook in de gaten voor het programma! Hiep hiep hoera, handen in de lucht van de late middag tot de vroege ochtend voor zes jaar Westerunie.

Westerunie 6 jaar
Westerunie Amsterdam
Zaterdag 14 september 2013
17:00 – 05:00

 

▬▬▬▬▬ ★ LINE-UP ★ ▬▬▬▬▬

CLICK – Westerunie

★ Remy
★ Anton Pieete
★ Wouter de Moor
★ Stefano Richetta
★ Ille Bitch

KAROUSEL – Westerliefde

★ The man with no shadow
★ Onno
★ Raaf & Absurd

KREATIV – Westergasterras

★ Kid Sublime
★ L’Atelier
★ Tijn Benedek
★ Pascal Benjamin
★ Lucas Wouters
★ Lumiere
★ Mulla & Mailman
★ Sebastiaan Merts
★ Tim & Ties

Eventpage:

https://www.facebook.com/events/169100479938656/

Tickets:
www.westerunie.nl

 

Hoe was vorig jaar:

https://www.youtube.com/watch?v=SAZUMkfsJsw