8 juli 2014

Het WestergasTerras heeft toestemming gekregen om de halve finale tussen Nederland en Argentinië in een alternatieve binnen locatie, de Zuiveringshal West op de Westergasfabriek, uit te zenden. De Zuiveringshal West heeft een maximale capaciteit van 1500 bezoekers en is daarmee qua aantal bezoekers beperkt. 

De bezoekers kunnen  dezelfde sfeer en opstelling verwachten die men van de eerdere wedstrijden ook gewend is. Het weerbericht voor a.s. woensdag is dermate slecht, dat het overdekt voetbal kijken geen straf is, volgens de organisatie. De Zuiveringshal West leent zich bijzonder goed voor een evenement als dit. En ook bij winst van Nederland is de Zuiveringshal West weer beschikbaar voor de uitzending van de finale op zondag.

Andere WK hotspots op het terrein

Er zijn op het terrein van de Westergasfabriek ook andere kleinere locaties waar de halve finale en finale worden uitgezonden zoals de North Sea Jazz Club, Mossel en Gin, Rainarai en Pacific Parc. Ook deze locaties hebben een beperkte beschikbaarheid. Voetballiefhebbers wordt daarom aangeraden zichzelf vooraf goed te informeren alvorens men afreist richting de Westergasfabriek.

 

 18:00 uur –deuren open

 22.00 uur – NED- ARG

VOL = VOl

Bekijk het evenement op Facebook