14 juni 2012

De Westergasfabriek en Dutch View breiden hun bestaande samenwerking verder uit. De preferred partnership is een logisch vervolg  in de ontwikkeling van de Westergasfabriek als medialocatie. Dutchview is al enige jaren een vaste speler op het terrein met 2 vaste televisiestudio’s en de dagelijkse live registratie van o.a. De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman.

De Westergasfabriek is verheugd over de samenwerking.  DutchView is al jaren huurder op het terrein en heeft een goede verbinding met de kernwaarden, uitstraling, werkwijze en klantenkring van de Westergasfabriek. Zij kennen het terrein en de locaties goed en bieden de kwaliteit die wij belangrijk vinden: kennis, ervaring en hoogwaardige faciliteiten om te registreren en te streamen voor tv of internet.

Specialist in media
Het aantal televisie- en mediaproducties is bij de Westergasfabriek de afgelopen jaren sterk gegroeid. En ook zakelijke evenementen zoeken vaker naar streaming- en registratiemogelijkheden tijdens hun event.  DutchView is een uitstekende partner in het voorzien van die vraag. Zij realiseren televisie- en multimediale producties, variërend van professionele beeldopnames tot wereldwijde video conferencing via internet en tv. En van een live televisie show, festival tot zakelijk events.

Kwaliteit
De Westergasfabriek onderhoudt korte en directe lijnen met haar preferred partners. Hierdoor kunnen wij complete oplossingen bieden in de vorm van totaalproducties, met een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding.

Voor meer informatie kunt u contact op met de accountmanagers Events van de Westergasfabriek B.V. via 020-5860710 of verhuur@westergasfabriek.nl.

Maak kennis met DutchView.