8 november 2017

We Like Art is al jaren het populairste blog onder beginnende kunstkopers in Nederland. Het bespreekt kunstwerken en maakt interviews met aanstormende jonge kunstenaars en kunstenaars die internationaal en museaal tentoonstellen. We Like Art verkoopt online kunstwerken van circa 150 kunstenaars en maakt mediagenieke verkoopshows in de Westergasfabriek en tijdens Art Rotterdam in de Van Nellefabriek.

Vanaf vrijdag 17 november tot eind januari 2018 presenteert We Like Art een Pop-Up Show bij de Westergasfabriek – een aanstekelijke presentatie met werk in oplage en uniek werk van toonaangevende kunstenaars op 300 m2.

Pazzanistraat 3 is straks verdeeld in een ruimte met edities en multiples van 50 kunstenaars en een tentoonstellingsruimte met wisselende kortlopende tentoonstellingen. Tijdens het Amsterdam Art Weekend brengt We Like Art een solopresentatie van Scarlett Hooft Graafland.

Hedendaagse kunst hoeft zich niet te beperken tot een galerie of museum, want je kan er ook thuis van genieten. Al zeven jaar maakt We Like Art kunst bereikbaar en betaalbaar voor zoveel mogelijk mensen. Na tentoonstellingen op Art Rotterdam en de Westergasfabriek lanceerde We Like Art dit jaar een nieuwe webshop waar je eenvoudig kun zoeken in een groot aanbod van avontuurlijke kunst. De populaire galerie werkt hiervoor samen met de meest talentvolle kunstenaars in Nederland. Van fotografie in gelimiteerde oplage tot originele schilderijen, de werken zijn met een muisklik te koop.

Om je online te oriënteren op een kunstaankoop is er meer nodig dan alleen plaatjes. Wat We Like Art onderscheid van veel andere websites is de scherpe keuze voor toonaangevende kunstenaars en de extra informatie en interviews. En wat uniek is: je kunt gespreid betalen voor je kunstaankoop met de KunstKoop. Deze regeling van het Mondriaan Fonds maakt het mogelijk om renteloos te lenen voor je aankoop en maandelijks in 3 jaar af te betalen.

Lees meer online: www.welikeart.nl