10 september 2013

Op maandag 7 oktober zal voor het eerst het congres ‘Voor de jeugd festival, samen naar 2015′ plaats vinden in de Westergasfabriek. Voor de ±1000 gasten worden er diverse workshops, lezingen en presentaties  met betrekking tot jongeren georganiseerd. Tijdens het congres zullen onder andere thema’s als ‘werkwijzen vernieuwen en verbeteren’, ‘nieuwe afspraken’ en passend onderwijs ter sprake komen.

Transitiebureau Jeugd pakt het groots met  De straat;  een combinatie van meerdere locaties en de buitenruimte waar verschillende onderdelen van het programma worden gehouden. De catering van het evenement zal geheel verzorgd worden door cateringpartner DeBorrelFabriek.

Een leuk initiatief tijdens deze editie is ‘Het Inspiratieplein’, een centrale ontmoetingsplek waar van gedachten gewisseld kan worden met collega’s uit verschillende takken van de branche.
Het congres heeft als uitgangspunt gemeenten, het onderwijs, branche-, beroeps- en cliëntenorganisaties met elkaar in contact te laten komen.

Martin van Rijn, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zal het startschot geven. Kijk voor meer informatie over het congres op www.voordejeugdfestival.nl