27 september 2012

Vandaag (27 september) t/m zondag 30 september is Meesterlijk voor iedereen te bezoeken. Meesterlijk brengt het ambacht actief onder de aandacht door een platform te bieden aan ontwerpers uit verschillende disciplines . Ook is er veel aandacht voor ambachtelijk eten uit de streek. 

Tientallen makers presenteren de komende dagen hun eigen werk. Alle ambachtelijke ontwerpen en producten koop je rechtstreeks bij de designers, mode-ontwerpers en vaklieden zelf. Van sieraden en tassen tot kleding, meubels en glaswerk.

Ook aan fooddesign en ambachtelijk eten is gedacht. Zo is er een sconefabriekje naar idee en ontwerp van Piet Bakker samen met fooddesigner Marije Vogelzang (de Bakkerswinkel en Proef). De NeighbourFood Market- die elke 3e zondag van de maand plaatsvindt op de Westergasfabriek- haakt aan met een speciale 4-daagse editie in het Machinegebouw.

Amsterdam Fashion Week organiseert lezingen uit haar programma ‘Masters in Fashion’ over inspiratie en passie in het vak. En dit weekend sluit Concrete Image Store aan met een pop up sale in de Openbare Verlichting.

Meesterlijk, 27 t/m 30 september

www.meesterlijk.nu