18 december 2014

Op zaterdag 20 en zondag 21 december zal het Transformatorhuis volledig in het teken staan van het Verhalenfestival. Het hele weekend kunen kinderen en hun ouders genieten van mooie verhalen en deelnemen aan gezellige winterse activiteiten. 

Stel je voor: een grote Mongoolse Yurt vol voorstellingen, een gezellig verlicht terras met parasols, een bamboestiekveld, een open dansvloer, een grote buitenbar en dat alles overdekt! Dat kan alleen tijden de VerhalenWinter.

Overdag zijn kinderen de baas
Kinderen kunnen in de vertelyurt de hele dag genieten van verhalen, zelf aan de slag met boetieken, knutselen en lekker dansen met Janne. Natuurlijk mogen papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, buurvrouwen en alle andere volwassenen gewoon meedoen, maar ze kunnen ook lekker genieten van een hapje, een drankje en muziek.

Twee Avondvoorstellingen
In de avonduren zijn er speciale voorstellingen voor volwassenen. Zaterdag neemt Wijnand Stomp je mee in een mix van stand-up comedy, cabaret en muziek en zal singer songwriter Cem Kekik zorgen voor een heerlijke sfeer. Zondag is het de beurt aan Sahand Sahebdivani, die is uitgeroepen tot verteller van het jaar.

Klik hier voor meer informatie en tickets.