18 februari 2014

Dit jaar organiseerde Amsterdam Marketing opnieuw de MICExperience, hét zakelijke netwerk evenement voor (inter)nationale meeting planners met als doel ze een kennismaking te geven met de Amsterdam Metropool als meeting bestemming in binnen- en buitenland. Ook dit jaar was de Westergasfabriek, als partnerlocatie, weer van de partij.

Van woensdag 22 t/m vrijdag 24 januari vond de MICExperience plaats waarbij de gasten o.a. werden onthaald met een welkomstreceptie en een leuke kennismaking kregen met de stad Amsterdam. Daarnaast waren er de site inspections waarbij verschillende special venue’s en hotel locaties werden bezocht, waaronder de Westergasfabriek.

Tijdens de MICExperience vonden ook de modeshows van de Amsterdam Fashion Week plaats in de gebouwen van de Westergasfabriek. Een uitstekende gelegenheid om de meeting planners Westergasfabriek haar industriële locaties te tonen in een sfeervolle setting. De aankleding van de Fashion Week wekte veel indruk bij de meeting planners en resulteerde in veel enthousiaste reacties. Daarnaast bleek de interesse in Westergasfabriek als special venue zijnde groot te zijn onder de gasten, dit zorgde voor een extra site visit aan een nieuwe groep enthousiastelingen. Oftewel, niet alleen de meeting planners en Amsterdam Marketing, maar ook de Westergasfabriek blikt terug op drie fantastische (en gezellige) dagen!

Klik hier voor meer informatie over de MICExperience.