13 september 2018

Van 21 t/m 23 September zal de zevende editie van Unseen plaatsvinden op de Westergasfabriek. Unseen is het platform voor eigentijdse fotografie dat zich richt op de nieuwigheden in de wereld van de fotografie.

Dit jaar presenteert Unseen hun rijkste en meest gevarieerde programma tot nog toe. Ze brengen de movers, shakers en makers van de internationale fotografie-gemeenschap samen om te debatteren over de toekomst van fotografie. Galeries die zich richten op nieuwe ontwikkelingen, jong talent, bekende fotografen met nieuw werk en een internationaal publiek zullen er zijn bij Unseen. Naast de beurs bestaat het programma o.a. uit CO-OP, exposities, een Book Market, de Living Room, en Open Gallery Night.

Unseen 2017

Unseen Foundation

De Unseen Foundation is een zelfstandig goed doel. Ze moedigen innovatieve manieren aan die de relatie ondersteunen tussen artiest en gemeenschap. Het voornaamste doel van Unseen is het creëren van een internationaal platform waar het werk van nieuwe en gevestigde artiesten gepromoot kan worden, met een focus op jong talent. Dit doen ze voornamelijk op drie manieren;

  1. 1. Unseen vergroot de capaciteit van artiesten die met fotografie werken, om zich in hun oefening en carrières te ontwikkelen en om het publiek op een ondernemende manier te bereiken.
  2. 2. Unseen ondersteunt het bespreken van de positie van artiesten en moedigen de support van fotografische kunst aan door een breder publiek aan te spreken door onderzoek, publicaties en presentaties.
  3. 3. Unseen pusht de fotografie vooruit door het supporten van non-traditionele projecten, al zijn ze zelfstandig of in samenwerking met onderwijsinstellingen, bedrijven en individuen.

 

Unseen 2017

De gemeenschap

Doormiddel van het organiseren van een jaarlijks evenement, wil Unseen een plek creëren waar artiesten, verzamelaars, curators en andere professionelen in de industrie ideeën kunnen delen en praten. Niet alleen met elkaar, maar ook met een groot publiek van fotografie-enthousiasten.

Meer over Unseen

Openingstijden:

(alle programma elementen)

Friday: 11.00 – 21.00

Saturday: 11.00 – 20.00

Sunday: 11.00 – 17.00

Voor meer info over het programma klik hier

Muziek & drankjes:

Friday: 21.00 – 23.00

Saturday: 20.00 – 23.00

Sunday: 14.00 – 16.30

Voor tickets klik hier