25 oktober 2012

Tijdens de Affordable Art Fair openen op het terrein van de Westergasfabriek twee nieuwe galeries.

Creatieve consultancy Rooftop opent vanavond de deuren van haar galerie, Kallenbach. Ook zal Present Plus morgen zijn nieuwe galerie, Gallery 33, openen aan de Pazzanistraat.

Kallenbach

Kallenbach is een initiatief van creative consultancy Rooftop Amsterdam. Zij presenteren in hun nieuwe galerie het werk van onder andere Stefan Glerum, Raymond Lemstra en SIT. Het doel van Kallenbach is om het publiek kennis te laten maken met deze spannende en innovatieve kunstenaars op een open en laagdrempelige manier.

Gallery 33

En ook Gallery33 is een vertaalslag naar het publiek, naar idee van Present Plus- een innovatie studio met een passie voor design, ontwikkeling, cultuur en het vertellen van verhalen. Vanaf vrijdag kun je hier het wisselende exposities zien van talentvolle mensen uit verschillende disciplines.

Altijd wat te doen

Naast de kantoren aan de waterkant en de wisselende evenementen op het terrein, wordt de Pazannistraat zowel overdag als ’s avonds steeds meer een levendige straat waar voor het dagelijkse publiek altijd wat te doen is: naast de twee galeries vind je er bioscoop Het Ketelhuis, de North Sea Jazz Club, de studio’s van DWDD en P&W en meerdere gezellige eet- en drinkgelegenheden.