30 juni 2014

Van  10 juli t/m september is een unieke Picknicktas verkrijgbaar bij de Amsterdamse Westergasfabriek in de podiumwinkel TOON. Een tas die rijk gevuld is met vanalles om een dag in het Park te genieten en ontdekken wat de Westergasfabriek te bieden heeft.

Picknickdag Westergasfabriek op maat
Stel je picknicktas naar eigen wens en thema samen voor twee personen. De tas is te vullen met typische vintageproducten van TOON, zoals brocante servies, oude dominospelletjes, retro tijdschriften en stripboeken of bijvoorbeeld een brei-set. Daarnaast is er keuze uit allerlei etenswaar voor de picknick en verschillende traktaties van ondernemers op het terrein.

Samenwerking ondernemers Westergasfabriek
Zo kun je kiezen voor een reep van Tony Chocolonely, een kompas van de fietsenwinkel, een tegoedbon voor het IJscuypje, een cocktail af te halen bij Mister Kitchen, korting voor een voorstelling in het MC theater of een kinderpaspoort van het Ketelhuis.
Ook zijn er wandelroutes door het park te kiezen zoals een kunsttour, culinaire route of een speurtocht. En daarnaast bevat de tas informatie over de programmering en geschiedenis van de Westergasfabriek. Met deze inhoud zorgt de tas voor een hele dag ontdekken, proeven en beleven van het park. Dit kan van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht. Ondernemers presenteren zich hierdoor makkelijk aan nieuw publiek. De tas is dan ook een echte samenwerking binnen de Westergasfabriek.

Verantwoorde tas
De TOON Picknicktas is per dag te huur voor € 31,- plus een borg van € 35,- De jute tas en een deel van de inhoud, zoals vintage servies, boekjes en spelletjes worden hergebruikt en aan het eind van de dag terugebracht. Het eten en allerlei verrassingen en activiteiten op het terrein zijn voor eenmalig gebruik. Zo is een picknickdag duurzaam en milieuvriendelijk.

Exclusief bij TOON
De hele zomer is de picknicktas exclusief verkrijgbaar bij podiumwinkel TOON, centraal gelegen in de Pazzanistraat op de Westergasfabriek. Ook kan vooraf online een tas gereserveerd worden via www.toon-amsterdam.nl  Deze winkel is dinsdag tot en met zondag geopend in de middag en begin avond, en ook op feestdagen (actuele openingstijden via www.toon-amsterdam.nl). Naast TOON zijn er op het terrein verschillende inleverpunten waar tot ’s avonds laat de tas kan worden teruggebracht.