15 november 2018

De geruchten zijn waar, na jarenlang wachten is het nu eindelijk zover… Performer Goldie Shine zal als kunstverzamelaar de deuren van zijn villa op het terrein van de Westergasfabriek openstellen voor publiek. Zijn collectie levende kunstwerken stelt hij tentoon in Het Levend Museum.

Eerder dit jaar was Het Levend Museum | The Living Museum een van de meest spraakmakende highlights van het grootste en prominentste showcasefestival ter wereld: South By Southwest (SXSW) in Austin, Texas, USA. De collectie van Goldie Shine werd geselecteerd in de officiële kunst én muziekprogrammering. Bij zijn terugkomst in Nederland heeft hij tijdens het Amsterdam Dance Event een privétour gehost op de Westergasfabriek, voor een speciale Amerikaanse en Nederlandse delegatie van de Counterwave, op uitnodiging van New Dutch Wave: zijn levende kunststukken werden verspreid over het terrein bewonderd.

Na deze zinderende tour heeft Goldie Shine besloten zijn privécollectie tentoon te stellen aan het grote publiek. 21 en 22 december 2018 zijn dé twee geselecteerde dagen dat men de kans heeft te ervaren en aanschouwen wat al die tijd verborgen is gehouden. Er zal een gering aantal bezoekers toegelaten worden tot de besloten tour van Goldie Shine, door zijn indrukwekkende, monumentale villa op de Westergasfabriek. Op 29 november kan je je plekje bemachtigen via de website van Het Levend Museum | The Living Museum. Houd de website dus in de gaten voor meer informatie: www.welcometothelivingmuseum.com  – en remember “you don’t need Santa when you got Goldie!”

Volg Goldie Shine:
Facebook: https://www.facebook.com/hetlevendmuseum/
Instagram: https://www.instagram.com/thelivingmuseum/