27 juni 2013

De Westergasfabriek heeft weer een reeks mooie organisaties te gast gehad die ieder op een eigen creatieve manier hun evenement vorm gaven. Lees meer over de Eigen Haard personeelsdag in Parade stijl, een groene Pazzanistraat tijdens de Heineken Global Brand Team – Open Your World Live 2013 en de het BMX spektakel van Red Bull Framed Reactions

 

 

 

Red Bull Framed Reactions Grootste BMX parcours ter wereld

Na het indrukwekkende Davis Cup duel vorig jaar, waarbij voor de gelegenheid een tenniscourt voor 3000 mensen werden gebouwd op manifestatieterrein, was het park op zaterdag 8 juni jl wederom het toneel van een ongeëvenaard sportevenement; de 16 beste BMX Freestyle rijders ter wereld vertoonden hun kunsten tijdens de Red Bull Framed Reactions. Hiervoor werd de grootste ‘ramp’ ter wereld gebouwd, inclusief bewegende elementen en interactie. Het evenement was onderdeel van het jubileumjaar Amsterdam 2013 en trok ruim 10,000 bezoekers. Gemist? U kunt hier het hele evenement terugkijken. Of bekijk de foto’s.

Heineken Global Brand Team – Open Your World Live 2013

Voor de derde keer was Westergasfabriek de locatie voor de internationale bijeenkomst van het Heineken Brand Team. Het evenement werd geproduceerd door KingCanary. De dag bestond uit verschillende onderdelen, een plenaire ochtendsessie in de Zuiveringshal West, gevolgd door zes breakout sessies in onder andere de Openbare Verlichting, het Machinegebouw, Ketelhuis en MC Theater. Voor de gelegenheid kleurde de voor de afgesloten Pazzanistraat Heineken groen. De dag werd afgesloten met een diner en feest in Club Air.

Eigen Haard personeelsdag in Parade stijl

Het personeel van woningcorporatie Eigen Haard had een enerverende dag in en om Amsterdam met verschillende workshops en opdrachten. Ter afsluiting kreeg men een bijzonder diner geserveerd in de Gashouder. DeBorrelFabriek creëerde voor de gelegenheid een Parade-achtige sfeer met onder andere mini foodtrucks (gepimpte Canta’s), lange steigerhouten banken en gekleurde priklichtjes.