25 augustus 2018

Soof de musical, de overheerlijke theaterversie van de succesvolle eerste film Soof, slechts 4 weken te zien in de Westergasfabriek!

Soof rijdt, na flinke tour langs de Nederlandse theaters, haar keuken vanaf 21 februari eindelijk ook het Amsterdamse Westergasfabrieksterrein op. De stoere Zuiveringshal wordt, om Soof de musical te verwelkomen, omgebouwd tot intieme Kooksoof compleet met foyer zodat Soof al haar bezoekers gastvrij kan ontvangen.
Net als de film is Soof de musical een nieuwe en unieke ervaring met dezelfde, herkenbare ingrediënten als uit de film. De keuken van Soof staat midden op het podium, dus dichterbij haar leven kun je niet komen. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want we weten allemaal, het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent, een baan én een gezin hebt (drie kinderen waarvan eentje in de puberteit (!) – en oh ja, ook nog een hond…). En druk. En niet perfect.
Soof de Musical viert de herkenbare onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. Terwijl je geniet van de chaos die Soof van haar leven maakt, krijg je uit haar keuken ook wat lekkers voorgeschoteld. Want Soof kookt voor iedereen. Ja, de hele Zuiveringshal dus.

Musical smaakte nog nooit zo goed!

Ga voor meer informatie en tickets naar www.soofdemusical.nl