9 november 2018

Van 8-11 november vindt Sieraad Art Fair voor de 17e keer plaats op de Westergasfabriek. In 17 jaar tijd is Sieraad Art Fair (SAF) uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde sieraadkunstbeurzen van Europa. 

Daar ‘waar kunst draagbaar wordt’.  Meer dan 170 ontwerpers, uit alle delen van de wereld komen bijeen in de Gashouder. Ontwerpers die u alles kunnen vertellen over de sieraden die ze hebben gemaakt, en u persoonlijk helpen bij het kijken, passen en kopen. SAF is het enige platform in Nederland waar professionele hedendaagse sieraadvormgevers uit binnen- en buitenland hun handgemaakte werk direct en zelf aan de man brengen.

”Eigenlijk is verbinden echt wat we sinds het begin met Sieraad Art Fair hebben gedaan. We hebben altijd het verband gelegd tussen de ontwerper / maker en de koper, wie deze persoon ook mag zijn.”

Het thema van dit jaar is dan ook verbinden. Op alle dagen van de beurs zullen er lezingen gehouden worden door internationale sprekers, met de thema’s identiteit, materiaal, esthetiek, en activisme. O.a. cultural appropriation, ongebruikelijke sieraden en activist jewellery komen aan bod.

Ga voor meer informatie over de verschillende lezingen naar de website van SAF.