16 januari 2018

De Westergasfabriek heeft in The Food Line-up een partner gevonden die lekker en goed eten van nature verbindt met duurzaamheid, iets wat precies aansluit bij de ambities van de Westergasfabriek.

Koplopers in het nieuwe cateren!

The Food Line-up daagt met unieke cateringconcepten organisatoren uit het eten en drinken op evenementen te verduurzamen. Sinds 2012 verbetert The Food Line-up met ‘groene’ foodtrucks het aanbod van eten op festivals. Inmiddels is het bedrijf doorgegroeid naar een fullservice-cateringbureau dat samenwerkt met meer dan 200 foodspecialisten om de catering voor onder andere congressen, walking en sit down dinners te verzorgen.

De cateringconcepten van The Food Line-up zijn een mix van frisse ideeën en waanzinnig lekkere specialiteiten gemaakt door de beste specialisten. Elk evenement krijgt een unieke line-up die bestaat uit verschillende chefs, food specialisten en aankleding. Zo wordt catering een groot culinair spektakel en worden evenementen zowel creatief als inhoudelijk naar een hoger niveau getild.

Westergasfabriek voor iedereen

De Westergasfabriek is een plek waar mensen plezier beleven, geïnspireerd raken en waar vernieuwende, duurzame en creatieve evenementen plaatsvinden. Evenementen zijn bij uitstek een manier om mensen op een positieve manier te stimuleren om te verduurzamen. Om dit te bewerkstelligen, werkt de Westergasfabriek dan ook bij voorkeur samen met partners en gelijkgestemden om de bijdrage aan een eerlijke en duurzame wereld te vergroten. De cateringconcepten en werkwijze van The Food Line-up passen daarom uitstekend bij de Westergasfabriek.


Groene Partners

De Westergasfabriek en The Food Line-up zullen intensief samenwerken in het verduurzamen van de evenementensector. Samen maken zij het bereik nog groter door een deel van hun gezamenlijke inkomsten te reserveren voor groene lokale initiatieven.

 

Meer weten over duurzaamheid bij de Westergasfabriek? Lees hier verder!