11 september 2014

Van 1 t/m 12 oktober staat in het teken van acrobatiek, live muziek en messenwerpers. Een groep podiumartiesten genaamd Galapiat Cirque bouwt hier binnenkort hun theatertenten op voor hun voorstelling Risque Zéro. Galapiat Cirque bestaat uit circusartiesten uit alle hoeken van de wereld die elkaar ontmoetten op een Franse circusschool. De voorstelling Risque Zéro ontstond uit een afstudeervoorstelling, die zo succesvol was dat er een Europees tournee uit voortvloeide. Begin oktober landt het circus in Amsterdam om hun laatste shows te geven.

Feestelijke afscheidstournee Risque Zéro
Galapiat verbaasde publiek en pers met hun energieke talenten, humor en de theatrale stijl van Risque Zéro. Na de laatste voorstellingen in Amsterdam blijft Galapiat nog wel bestaan, maar gaan de artiesten ieder aan de slag met solovoorstellingen. Vanwege deze laatste voorstellingen wordt rondom de circustent elke avond een klein feestje gebouwd waar het publiek welkom is. Dit is dus de laatste kans om de artiesten nog één keer als collectief aan het werk te zien. Een avond vol adembenemende heldendaden, met de gevaren die horen bij het circusleven. Gewoon voor het plezier, angst is zinloos..

Galapiat Cirque staat van woensdag 1 t/m zondag 12 oktober naast het Ketelhuis. De voorstelling begint om 20.00 uur, matinee om 15.00 uur.

Klik hier voor meer informatie en tickets.