31 mei 2017

Het programma voor de juli editie 2017 van de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam is definitief.

Met trots presenteert Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam alvast enkele highlights: de opening met Das Leben am Haverkamp; eigenzinnige visies vol esthetiek, het absurde en innovatie. Alexander van Slobbe en Francisco van Benthum, met HACKED by_ Van Slobbe Van Benthum, die met hun nieuwe label de noodzaak tot verandering vormgeven. Tot slot: Bas Kosters. Een van de meest uitgesproken ontwerpers van Nederland deelt tijdens de openingsavond zijn optimistische kijk op de wereld.

Als rode draad loopt Fashion LAB door het programma. We bieden een podium en springplank voor het allerbeste en met zorg geselecteerde jong talent van Nederland en Vlaanderen! 

En dan de 11e editie van LICHTING met de 14 beste graduates van 2017, inmiddels niet meer weg te denken. Ook een vast onderdeel is Future Generation met dit keer twee dagen expositie vol innovatie, craft & tech en uiteraard duurzaamheid als fundament.
We zullen de editie traditioneel afronden met twee labels die internationaal succes hebben. Ditmaal kiezen we voor Sophie Hardeman en MAISON the FAUX!

Meer informatie vind je hier.