2 april 2014

Het programma van het Food Film Festival 2014 is bekend. Met meer dan 35 foodfilms, 22 workshops, 8 gratis events, 2 feesten en heel veel lekker eten is het programma weer om je vingers bij af te likken. Vanaf nu kun je op de website uitgebreid onderzoeken waar je allemaal naartoe wil en je vast verheugen op 9, 10 en 11 mei.

Films
Heftige documentaires, grappige shorts en bizarre speelfilms. In elke categorie zijn bijzondere foodfilms gemaakt! Food Film Festival selecteerde de beste van het afgelopen jaar.

Workshops
From scratch een Indiaase maaltijd op tafel zetten? Of een echte goede Marokkaanse couscous serveren? Na de FFF workshops draai jij je hand er niet meer voor om. Met workshops als Chinese Dumplings, Roti Maken en echt Scandinavisch is er veel aandacht voor de Global Cuisine. Scharrel je liever je eigen kostje in de natuur op, dan kun je met Edwin Flores gaan Wildplukken in het Westerpark.

Events
Ons voedselsysteem kan en móet beter en daarom is het belangrijk dat mensen zich verdiepen in hun eten. Het Food Film Festival organiseert een serie live evenementen over de prangende voedselvraagstukken van dit moment.

Natuurlijk valt er ook veel te lachen en te feesten. Op vrijdagavond presenteren FFF en Soepermarkt een tropische verrassing met een hete brei van funk, jazz, disco, afro, latin, tropical & world sounds te worden. Op zaterdag heb je al je food- en filmkennis nodig in de FFF Kroegquiz. En ja, daar hoort natuurlijk een lekker biertje bij!

Vanaf vandaag vind je op de website het hele programma van Food Film Festival 2014 en op 12 april om 11:00 uur gaan de tickets in de verkoop.