26 december 2015

Ook dit jaar kan je bij de Westergasfabriek terecht om het jaar feestelijk af te sluiten en het nieuwe jaar knallend te beginnen. Zo staat de Gashouder drie dagen in het teken van Awakenings met NYE specials, viert Pacific Parc het nieuwe jaar met hun ‘TrailerTrash’ en ook bij de WesterUnie en North Sea Jazz Club gaan ze knallend het nieuwe jaar in.

Awakenings
Traditiegetrouw wordt ook dit jaar in de Gashouder afgesloten met drie edities van Awakenings. Op 31 december ga je het knallend het nieuwe jaar in met o.a. Adam Beyer en Ben Klock. De echte doorzetters kunnen op nieuwjaarsdag en twee januari nog terecht voor de Awakenings New Year Special met artiesten als Doka en Nina Kraviz. Klik hier voor meer informatie.

Pacific Parc – TrailerTrash
Pacific Parc luidt het Nieuwe jaar in met ‘TrailerTrash’.

Line-up:
Pacific Parc – The mothership of sex, punk and rock n roll
Dansé Dansé – Future afrobeats and funk
DJ Kutlul & Zorro – Space renegades of sound
Cinémanger – Timetravel has to be seen to be believed
Loco’s Kitchen – Future food

Klik hier voor meer informatie.

North Sea Jazz Club – Benjamin Herman Trio & Daniël von Piekartz
Op oudjaarsavond spelen Benjamin Herman en zijn trio met de talentvolle zanger/pianist Daniël von Piekartz bij de North Sea Jazz Club. Tijdens het dinerconcert maken zij make-overs van vocale jazz en soulsongs van Fats Waller, Henry Mancini en Sly Stone. Zwoele jazz van een jonge band met een oude ziel. North Sea Jazz Club sluit op oudejaarsavond haar deuren na het dinerconcert, rond 23:00 uur zodat je rond middernacht bij een volgend feest aan kunt sluiten! Klik hier voor meer informatie.

WesterUnie
Amsterdams leukste partijen (Happy Feelings – Super Social – Het Partyfeest – LOBI – Ongpst MaarWel Lkkr ) hebben de handen ineen geslagen om met z’n allen het nieuwe jaar in te gaan!
Drie zalen met heel veel ballonnen, slingers, confetti, opblaasdingen, hitjes, Jäger, Champagne en Vodka. Van Pop, R&B, Hiphop en Disco tot Classic 90’s, 00’s hits en House. Kortom één en al gekkigheid! Klik hier voor meer informatie.

Verknipte Sjonnie & Anita Verkleed Festijn
Bla Bla Music & Verknipt Amsterdam organiseren op 1 januari in de Westerunie het Verknipte Sjonnie & Anita Verkleed Festijn. Een mooiere mogelijkheid om je voorliefde voor hoepeloorbellen, gouden kettingen en vale trainingspakken te tonen is er niet. De dresscode wordt streng gecontroleerd, dus zorg dat je de meest foute outfit uit te kast trekt. De eerste 200 Sjonnies en Anita`s die een opblaaspop bij zich hebben krijgen een gratis drankje! Klik hier voor meer informatie.

Kijk voor meer evenementen en informatie in de agenda.