24 december 2014

Ook dit jaar kan je bij de Westergasfabriek terecht om het jaar feestelijk af te sluiten en het nieuwe jaar knallend te beginnen. Zo kan je terecht voor Pacific Pony Parc en Apenkooi en zijn er NYE Specials van Awakenings.

Strafwerk Closing 2014
Oud en nieuw wordt dit jaar een dag eerder gevierd, want op 30 december staat in de Westerunie de Strafwerk Closing op het programma. Met namen als De Sluwe Vos, Finnebassen en George Fitzgerald belooft het ook dit jaar een fantastische avond te worden.

Awakenings
Traditiegetrouw wordt ook dit jaar in de Gashouder afgesloten met drie edities van Awakenings. Op 30 december staat een Early NYE Special met Richie Hawtin op het programma en een dag later ga je het knallend het nieuwe jaar in met Carl Cox. De echter doorzetters kunnen op nieuwjaarsdag nog terecht voor de Awakenings New Years Day Special met onder andere Doka en Nina Kraviz.

Pacific Pony Parc
Pacific Parc organiseert op 31 december Pacific Pony Parc. Een uniek feest met pittige rock ‘n’ roll, schreeuwende soul en heerlijke golden oldies. Verdeeld over drie ruimtes ga je wild het nieuwe jaar in, opgevrolijkt door de aanwezigheid van pony`s, neon, bad barbies, felle kleuren en veel glitters.

Apenkooi – The Final Gym
De allerlaatste editie van Apenkooi belooft een bijzondere te worden. Na 10 fantastische jaren organiseert Apenkooi op 31 december nog een laatste knalfeest. De Westerunie zal omgetoverd tot ‘De Gouden Kooi’ waar glitters, ballonnen en andere gekkigheid je om de oren zullen vliegen. De Westerliefde wordt één grote ‘Klerenbende’ en het Transformatorhuis wordt omgedoopt tot ‘The Gym’, waar gebootcampt gaat worden als nooit tevoren.

Before.Now.After
Nederlandse Dj’s, producers en vrienden Eelke Kleijn, Miss Melera, Olivier Weiter en Arjuna Schiks bundelen hun krachten tijdens Before.Now. After. Samen organiseren zij op 1 januari in het Transformatorhuis een feest voor met vrienden, door vrienden en voor vrienden. Voor de allereerste keer zullen zij als collectief te zien zijn. Je kater wegdansen of gewoon gezellig doorfeesten, het kan allemaal!

Verknipte Sjonnie & Anita Verkleed Festijn
Bla Bla Music & Verknipt Amsterdam organiseren op 1 januari in de Westerunie het Verknipte Sjonnie & Anita Verkleed Festijn. Een mooiere mogelijkheid om je voorliefde voor hoepeloorbellen, gouden kettingen en vale trainingspakken te tonen is er niet. De dresscode wordt streng gecontroleerd, dus zorg dat je de meest foute outfit uit te kast trekt. De eerste 200 Sjonnies en Anita`s die een opblaaspop bij zich hebben krijgen een gratis drankje!

Kijk voor meer evenementen en informatie in de agenda.