29 november 2018

Sinds begin november hebben wij een nieuwe pop-up op het terrein! The Stoof Show zit in de koude maanden van het jaar op de plek van Het Ijscuypje. 

Het zomerse IJscuypje is omgetoverd tot een plek waar het winters en knus aanvoelt, ruimte gecreëerd is voor 40 personen en waar heerlijke stoofgerechten centraal staan. Van een boeuf bourguignon tot aan een vega stoofje worden er geserveerd. Kwesi Campbell – oud kok van het wereldberoemde restaurant Fifteen van Jamie Oliver – en Jero Veldheer – horeca ondernemer – zorgen ervoor dat je deze donkere winter zonder problemen doorkomt.

Vooral stoofjes en een beetje show

De charmante en goedlachse Kwesi staat met vlinderdas en perfect geknipte afro de stoofjes te bereiden. Terwijl gastheer Jero – af en toe swingend op de live muziek van o.a. Wicked Jazz – je op je wenken bedient. Een beetje show element dus met twee leuke enthousiaste gasten, live optredens en swing avonden op een geweldige locatie in Amsterdam.

Geniet de gehele dag en avond van heerlijke stoofjes en mooie wijnen. Overzichtelijk en goed geprijsd. Schuif aan, aan een lange intieme tafel waar jong en oud door elkaar zit, of zoek het hogerop en kruip lekker tegen elkaar aan op de riante vide in de oude meterhuis van de Westergasfabriek. Buiten op het ruime terras hangt een echte winterse vibe met haardvuur, dikke wollen dekens en knusse verlichting.

Dit is een unieke kans voor een geheel vernieuwend concept op een topplek in Amsterdam!

 

Pop-up restaurant

Toen de mogelijkheid zich voor deed voor een pop-up restaurant op de Westergasfabriek, twijfelde Jero geen moment. “Dit is een unieke kans voor een geheel vernieuwend concept op een topplek in Amsterdam”. Hij sloeg direct de handen ineen met chef-kok Kwesi. “Jamie (Oliver – red.) heeft me geleerd hoe ik perfecte stoofgerechten moet maken, dus ik sta te trappelen om te beginnen. Misschien komt ie wel even langs om het te proeven”, zegt Kwesi met een knipoog.

Ruimte afhuren voor grote groepen is mogelijk. Feesten en partijen organiseren is mogelijk. Take-away is ook mogelijk.

Meer informatie vind je op de website van The Stoof Show.