28 maart 2018

Ronald Ockhuysen, hoofdredacteur van Het Parool gaat op zondagmiddag in gesprek met bijzondere gasten. De eerstvolgende editie is zondag 22 april en dit keer zijn Franca Treur, Olivia Ettema en Rob Malasch te gast. 

PS Kunst: Cultuur en optimisme op de zondagmiddag

PS Kunst is een gesprek op de zondagmiddag met beeldende kunstenaar, fotografen, regisseurs, acteurs, musici en andere gasten uit de kunstwereld. In de talkshow komen we te weten waar ze aan werken en hoe ze op hun ideeën komen, maar ook wie hun grote voorbeelden zijn en wat hun favoriete zondagmiddagmuziek is.

De gasten

In de editie van zondag 22 april zijn te gast: schrijfster Franca Treur, illustrator Olivia Ettema en galeriehouder Rob Malasch.

Franca Treur en Olivia Ettema
Franca Treur debuteerde in 2009 met de roman ‘Dorsvloer vol confetti’. Het boek won verschillende prijzen en werd verfilmd. Franca Treur werkt al enkele jaren samen met illustrator Olivia Ettema, die ook het onlangs uitgekomen boek van Treur ‘Slapend rijk en andere verhalen’ illustreerde.

Niet Tevreden - Illustratie van Olivia Ettema - PS Kunst

Niet Tevreden – Illustratie van Olivia Ettema

 

Rob Malasch
Rob Malasch (1947) is curator en galeriehouder. Zijn galerie Serieuze Zaken heeft hij ondergebracht bij WOW Amsterdam in Amsterdam West, waar pas afgestudeerde kunstenaars als artist in residence verblijven. Begin april is het werk van de kunstenaars van WOW en galerie Serieuze Zaken te zien op de Kunstrai. Malash was eerder dit theaterseizoen te zien in De Stille Kracht van Toneelgroep Amsterdam.

Rob Malasch - PS Kunst

Rob Malasch

 

Meer over PS Kunst?

Eerstvolgende editie: Zondag 22 april 2018
Tijd: van 15.30 uur tot 17.00 uur
Locatie: Westergastheater – Westergasfabriek

Tickets hier verkrijgbaar.

 

 

Er is altijd wat te doen op de Westergasfabriek!

Meer weten? Bekijk de agenda hier!