1 november 2011

 De Westergasfabriek gaat per 1 november 2011 een preferred partnership aan met Grand Catering en DeBorrelFabriek. De nieuwe samenwerking is een belangrijke stap in de ambitie om de service en het productaanbod nog verder te verbeteren.

De Westergasfabriek heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een uitgebreid tendertraject. Na een intensieve selectieprocedure is voor Grand Catering en DeBorrelFabriek gekozen vanwege hun uitstekende match met de kernwaarden, uitstraling, werkwijze en klantenkring van de Westergasfabriek.

 De nieuwe samenwerking verandert niets in de wijze waarop de Westergasfabriek haar klanten bedient. Als vanouds staan wij voor een kwalitatief hoogstaand en smaakvol totaalaanbod, en goede dienstverlening. Het belangrijkste verschil is dat de Westergasfabriek korte en directe lijnen onderhoudt met de preferred cateraars. Hierdoor kunnen wij complete oplossingen bieden in de vorm van all-in arrangementen en totaalproductie, met een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding. DeBorrelFabriek en Grand Catering kennen de locaties en werkwijze van de Westergasfabriek goed en leveren de vereiste kwaliteit. Met de expertise van deze twee partijen kunnen nu alle segmenten optimaal worden bediend.

 De samenwerking gaat in per 1 november 2011. Bestaande afspraken op lopende aanvragen en projecten blijven gewoon geldig. Uiteraard kunnen klanten ook in de toekomst blijven kiezen voor de inbreng van externe cateraars. In dat geval geldt een afdracht. Voor meer informatie kunt u contact op met de accountmanagers Events van de Westergasfabriek B.V. via 020-5860710 of verhuur@westergasfabriek.nl.

Maak hier alvast in het kort kennis met DeBorrelFabriek en Grand Catering.