5 maart 2014

Zaterdag 15 en zondag 16 maart is het weer zover: de NeighbourFood Market! Dit keer dubbel plezier; twee dagen volop genieten van deze leuke markt met thema: Le Jardin en in de avond Le Buffet Dansant!

NeighbourFood Market wordt aangekleed en ingevuld als een romantische tuin met een georganiseerde wildgroei van landelijke gerechten, weckpotjes, salades, verse tuinkruidenpesto’s, lamsgerechten en seizoensgroenten. Er wordt zoveel moois verbouwd in heel het land en met zoveel passie verwerkt in (h)eerlijke gerechten van eigen bodem dat we daar erg graag aandacht aan willen geven.

 

Voor alle wildplukkers in spe organiseert Ellen Mookhoek een pluk-je-eigen-bord-vol wandeling in de buurt. Meld je aan via info@neighbourfoodmarket.nl

 

Op de NeighbourFood Market komen de good-food verkopers van en om de stad samen, het is een platform voor bio-boeren, top traiteurs, bakkers, slagers, gevierde lokale chefs, kaasmakers, worstendraaiers, sap-persers, soepkokers, sandwich-helden, fanatieke foodies, barista’s, heren van de thee, enthousiaste producenten en distributeuren, oftewel; ieder uit de stad die goed eten en drinken met liefde en een verhaal aanbiedt.