4 januari 2016

Vanaf 3 januari tot 30 september 2016 tovert MOVE//West, 300m2 industrieel erfgoed om tot een inspirerende plek voor een happy, healthy lifestyle. Het is een unieke plek met twee studio’s voor groepslessen en private (group) trainingen, lockers voor buitensporters, inspirerende workshops en fijne lifestyle producten van onder meer lululemon, Cosmania en Unoco. Ontdek hier je nieuwe favoriete workout of maak van MOVE//West de plek waar je je vrienden ontmoet om samen te sporten.

Powered by ESSENTRICS

ESSENTRICS is de huis-workout van MOVE//West – elke dag staan er een aantal ESSENTRICS-lessen op het rooster. ESSENTRICS is niet alleen een effectieve workout op zich, maar ook een goede training voor o.a. hardlopers en bootcampers. ESSENTRICS is toegankelijk, brengt je lichaam snel in vorm en geeft je de vrijheid om te bewegen. Bij MOVE//West worden ook speciale ESSENTRICS-lessen gegeven, zoals ESSENTRICS//Run voor duursporters, Release & Restore voor mensen die rustig op willen bouwen en ESSENTRICS//30MIN voor je dagelijkse dosis lichaamsbeweging tijdens de lunch.

Snacks & Drinks

Na je workout kun je genieten van drinks en bites boordevol voedingsstoffen en zonder gekke toevoegingen. Maaltijd on the MOVE ofgeen zin of tijd om te koken? Bestel bij MOVE//West een maaltijd voor thuis. Met lekkere seizoensproducten, vers bereid door Gustafson.

Open dag

Zaterdag 9 januari aanstaande is er een open dag – tussen 10.30 en 17.00 uur ben je van harte welkom om de studio’s te bekijken en we vertellen je heel graag over onze lessen en al het andere dat ze doen bij MOVE//West.

Om 13.00 // 15.00 en 16.00 hebben ze een extra les op het rooster tegen een try out tarief. Om er zeker van te zijn dat je mee kan doen reserveer snel via: http://www.movewest.nl/events-workshops

Studiohuur

Op zoek naar een trainingslocatie? Bij MOVE//West zijn de studio’s ook te huur. Mail naar info@movewest.nl voor meer informatie.

Meer weten of het lesrooster bekijken? Bekijk de website.