26 juli 2018

Op vrijdag 27 juli 2018, de dag voordat het Milkshake Festival losbarst, vindt de derde editie van Mini Milkshake plaats. Het is een festival (net als grote broer Milkshake) voor diversiteit en liefde, maar dan speciaal voor cliënten van Cordaan, Philadelphia en andere zorgorganisaties.

Mini Milkshake

Het doel van Mini Milkshake is ervoor zorgen dat jongeren met een beperking ook de Milkshake-festival ervaring kunnen beleven en heeft alle ingrediënten die bij een festival horen. Deze editie is extra speciaal, omdat ook de kersverse burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema, het mini-festival bezoekt.

Mini milkshake - For all who love

Foto: For All Who Love Foundation

Vol programma

De vrijdagmiddag is gevuld met muziek, DJ’s, kleurrijke dansers, diverse activiteiten en heerlijk eten en drinken. Dj Johnny de Mol is een van de hoofdacts van de mini-editie. Ook zijn er optredens van Joost van Bellen, Miss Bunty en Doppelgang.De bezoekers kunnen deelnemen aan de silent disco en kunnen een ‘beauty experience’ ondergaan door een team van professionele kappers en visagisten bij ‘For the Love of the Hairdressers’. De honderden bezoekers krijgen op de dansvloer allemaal de ruimte om zich uit te kunnen leven, maar vooral ook om zichzelf te zijn.

For All Who Love

Mini Milkshake is een initiatief van stichting For Al Who Love, opgericht door Cordaan en Philadelphia Zorg. De organisaties hebben als doel om meer tolerantie en acceptatie te genereren voor mensen die buiten het doorsnee-plaatje vallen in de samenleving met betrekking tot seksuele geaardheid, religie, levensvisie, verschijning, beperking, politieke voorkeur of afkomst.

 

Meer over Mini Milkshake

Manifestatieterrein
Vrijdag 27 juli 2018
16.00 uur tot 19.00 uur

Tickets: €5,- (incl. 2 consumptiemunten)

Meer info op de Facebookpagina van Mini Milkshake.

 

 

Er is altijd wat te doen op de Westergasfabriek!

Meer weten? Bekijk de agenda hier!