19 januari 2012

Op 19 en 20 januari was het Amsterdam Toerisme & Congres Bureau gastheer van MICE Experience 2012 te Amsterdam. Gedurende twee dagen werd er intensief genetwerkt tussen (inter)nationale meeting planners en Amsterdamse organisaties over de congres- en evenementen industrie.
Deze top industrie brengt conferentie- met meeting planners samen met ATCB Gold Partners. Het startschot vond plaats bij de Westergasfabriek met een MICE ontbijt in het Machinegebouw en de Zuiveringshal West .

Westergasfabriek is partner van ATCB, een organisatie op het gebied van promotie, informatie, onderzoek en dienstverlening ten behoeve van toerisme en congressen in het Metropool Amsterdam. Er werd een kans gecreƫerd aan de meeting planners om de lokale bedrijven te leren kennen en de vergader- en congresruimtes te laten zien in Amsterdam Metropolitan Area. De Westergasfabriek liet in samenwerking met ATCB de mogelijkheden van het terrein en de vergader- en congresruimtes zien. Samen met de Westergasfabriek en diverse andere organisaties zoals Amsterdam Rai, DeLaMar theater en National Maritime Museum werd MICE Experience 2012 een feit.