27 juni 2013

We willen het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk maken. Daarom werken we steeds meer samen met partijen die op de essentiële punten, service bieden die bijdraagt aan een geslaagd evenement. Sinds kort doen we dat ook met Intertent, Parkeergarage Willemspoort en WestCord Art Hotel.

 

 

 

 

 

Parkeren op maat geregeld- Parkeergarage Willemspoort

Sinds kort kunt u naast de parkeergelegenheid in QParc ook voordelig parkeren in de nieuwe parkeergarage Willemspoort op het Haarlemmerplein. De Westergasfabriek werkt daarvoor samen met Gemeente Amsterdam Parkeergebouwen die ruime ervaring hebben in het faciliteren bij evenement parkeren. De loopafstand naar de west ingang van het terrein is slechts enkele minuten. Voor klanten van de Westergasfabriek geldt een speciaal zakelijk parkeertarief van € 3,50 (inclusief BTW) per uur per parkeerkaart. Daarnaast denken zij graag mee over uw wensen zoals bijvoorbeeld extra parkeercapaciteit, inzet van begeleiding en shuttlediensten.

Extra ruimte voor uw evenement- Intertent

Intertent en de Westergasfabriek werkte al nauw samen. Zij leveren voor meerdere evenementen de tijdelijke accommodaties, waaronder de aanbouw voor Amsterdam Fashion Week. Het was dan ook niet meer dan een logische stap dat dit te bestendigen met een preferred partnership. Directeur Roland de Boer van Intertent: “Het voelt als thuiskomen bij de Westergasfabriek, wij zijn erg blij met de voortzetting van deze prettige en succesvolle samenwerking.”

De goede uitvalsbasis voor uw bezoek- WestCord Art Hotel

WestCord Art hotel ligt op 5 minuten fietsafstand van de Westergasfabriek en is ook makkelijk wandelend bereikbaar via het park. Het hotel biedt een moderne atmosfeer in combinatie met unieke kunst van Herman Brood. Uw auto kunt u eenvoudig parkeren in de parkeergarage van het hotel, gratis fietsen huren en met het openbaar vervoer bent u binnen 10 minuten in het centrum. Voor organisatoren die zoeken naar een goed verzorgd verblijf in de buurt van de Westergasfabriek is WestCord Art Hotel een uitstekende keuze die wij graag aanbevelen.