Lokaal en biologisch

Delen

Restaurant Bar Kantoor

Haarlemmerweg 8
1014 BE, Amsterdam

Toon op plattegrond Website Facebook +31 (0)20 820 3339
Openingstijden

Openingstijden van de keuken:
Ontbijt 07:00 – 11:00 za & zo tot 12:00
Lunch 11:00 – 16:00
Diner 12:00 – 22:30
Bar ma t/m zo 01:00

Openingstijden feestdagen:
Eerste Kerstdag 8:00- 12:00
Tweede Kerstdag 07:00 – 01:00
Oudjaarsdag 07:00 – 21:30
Nieuwjaarsdag 08:00 – 01:00

Bar Kantoor is het restaurant van Conscious Hotel Westerpark. Buurtbewoners, gasten van het hotel, bezoekers van een evenement of publiek uit het park, iedereen kan terecht in restaurant Bar Kantoor.

In dit pand waren vroeger de kantoren van de Westergasfabriek gevestigd, vandaar de naam Bar Kantoor. Dit ziet men ook terug in het verrassende interieur wat vol kantoorhumor zit. Het all-day restaurant serveert ontbijt, lunch en diner: laagdrempelige gerechten van hoge kwaliteit. Er wordt gekookt met lokale, biologische en duurzame producten. De menukaart omvat voor ieder wat wils, van croissantjes tot eggs benedict, van club sandwich tot ingelegde rode kool met coquilles, van entrecote tot knolselderij lasagne. In de bar worden naast reguliere drankjes, bieren en wijnen, ook kombucha en mooi ontwikkelde signature cocktails geserveerd.

Fun fact: in elk gerecht dat geserveerd wordt in Bar Kantoor zit een gefermenteerd product! Fermentatie is een duurzame methode die ervoor zorgt dat de chef seizoensproducten lang kan conserveren om er ook van te genieten buiten het seizoen. Bovendien is alles wat er geserveerd wordt 100% biologisch, zelfs de dranken in de bar voor die overheerlijke cocktails.

In Bar Kantoor vind je ook de Aquaponicsmuur: een oude techniek en een duurzame manier om kruiden te verbouwen en vissen te houden. De mest van de vissen zijn namelijk voedingsstoffen voor de planten. Het restaurant beschikt over een private dining (The Library), een bar gemaakt van oude bureaulades en ander gerecycled kantoormeubilair. Bij mooi weer kan men genieten van een groot zonnig terras aan de voorkant van het hotel.

Reserveren voor Bar Kantoor kan hier.

 

Volg Bar Kantoor:

a href=”http://www.instagram.com/conscioushotels”> 

Ontdek meer Westergasfabriek