Het eerste 100% elektrische hotel van Nederland

Delen

Conscious Hotel Westerpark

Haarlemmerweg 10
1014 BE, Amsterdam

Toon op plattegrond Website Facebook +31 (0)20 820 3339

Conscious Hotel Westerpark is het eerste hotel in Nederland wat 100% elektrisch is. Het hotel biedt aan de ene kant een fantastisch uitzicht over het groene Westerpark en aan de andere kant een blik op de historische fabrieksgebouwen van de Westergasfabriek.

De 89 hotelkamers hebben een mooi design. Na een lange dag plof je in het heerlijke king size bed (200 x 210cm!) of ontdek je de ooievaars in het Westerpark met de verrekijker. In het hotel wordt gebruik gemaakt van gerecyclede producten en dit is terug te zien in de kamers. Hang je jas bijvoorbeeld op aan een kapstokhaak gemaakt van oude radiatorknoppen nog uit de tijd toen het een Stadsdeelkantoor was.

Het hotel is niet alleen open voor hotelgasten. Buurtbewoners, bezoekers van een evenement of uit het park kunnen ook terecht in Conscious Café of restaurant Bar Kantoor. Het all-day restaurant Bar Kantoor serveert ontbijt, lunch en diner: laagdrempelige gerechten van hoge kwaliteit. Er wordt gekookt met lokale, biologische en duurzame producten.

Conscious Café is het café en de lobby van Conscious Hotel Westerpark. Waar je als hotelgast, maar ook als parkgast iets lekkers kunt halen voor al je cravings. Van gezonde sapjes, nootjes, salades en soepjes tot guilty pleasures; chocolade, wijntjes, biertjes, brood met dipjes, vegan snoepjes etc.

Een hotelkamer reserveren kan hier.

Ontdek meer Westergasfabriek