Food & Furniture

Delen

Amsterdam Flavours

Pazzanistraat 7 & 9
1014 DB Amsterdam

Toon op plattegrond Website 06 173 540 09
Openingstijden

Op afspraak

Bij Amsterdam Flavours komen food en furniture samen. Het is een creatieve, energieke en inspirerende plek voor multifunctionele food concepten en de verkoop van ambachtelijke meubels met een verhaal.

De locatie is perfect voor vergaderingen, brainstormsessies, creatieve workshops, exclusieve privé ontbijten, lunches, high teas, diners (6 tot 55 zittende personen op de eerste verdieping en 6 tot 20 personen in de ruimte naast de keuken), borrels en walking diners (max. 120 personen). Voor cooking workshops, concept cooking, locatie verhuur, food styling, food fotografie en catering kun je ook terecht bij Amsterdam Flavours. Al deze activiteiten gaan hand in hand met de grote open keuken bij binnenkomst, via de trap naar prachtige lichte loft op de eerste verdieping met hoge ramen en uitzicht over het terrein, die ook als showroom dient voor industriële meubels (gemaakt door Woodustry).

Naast de keuken bevindt zich een derde ruimte die ook als “winkel’ dient voor diverse interieur en keuken gerelateerde producten. Via deze ruimte kom je op een kleinere tweede vide. De locatie is ook te huur voor fashion, beauty, culinair/food styling, interieur, commercials, film/TV, tentoonstellingen, presentaties en boeklanceringen.

 

Volg Amsterdam Flavours:

 

Ontdek meer Westergasfabriek