28 april 2014

Op 2, 3 en 4 mei komt Ibiza naar Amsterdam. De Gashouder zal deze dagen omgetoverd worden tot een echte Las Dalias, de allereerste keer dat deze hippie-markt uit Ibiza in Nederland is. Zo’n honderd kraampjes met elk een eigen unieke uitstraling en inrichting zorgen voor een ongedwongen en relaxte sfeer.

Na het succes van Las Dalias on the Road in steden als Madrid, Milaan en Marbella staat dit voorjaar, op de 60ste verjaardag van Las Dalias, Amsterdam op de agenda. Een honderdtal standhouders zullen hier de meest uiteenlopende producten aanbieden. Er zijn kraampjes met onder andere sieraden, kleding, lederwaren en kunst. Veel van de nieuwste trends worden hier geboren. Maar ook muziek, spiritualiteit en saamhorigheid staan centraal tijdens deze drie geweldige dagen. Laat je inspireren door het decor en laid back gevoel of bezoek het biologisch restaurant waar ecologische en lokale producten geserveerd worden. Las Dalias on the Road belooft een geweldig succes te worden.

Om zeker te zijn van toegang tot de markt kun je online tickets bestellen. Voor de late beslissers worden ook nog tickets verkocht aan de deur.