21 februari 2011
Datum: 16 maart
Locatie: Zuiveringshal West
Aanvang: 19.00 uur (zaal open: 18.30 uur)
Einde: ca. 23.00 uur

Een 120 meter lange tafel is woensdag 16 maart het toneel van de toekomst van Oerol, met daaraan en daarop spetterende optredens van o.a. Wende Snijders, Ellen ten Damme en Nynke Laverman. Zij betreden die avond speciaal de tafel voor Atelier Oerol, de werkplaats van Oerol voor jonge makers die jaarlijks in het nauw komt door bezuinigingen. Ook Wende, Ellen en Nynke zetten ooit dankzij het Atelier hun eerste stappen in theater op locatie. Die kans gunnen zij ook anderen, nog jarenlang. In de campagne ‘Aan tafel voor Atelier Oerol’ wordt gezocht naar donateurs die meerjarig willen bijdragen aan de ontwikkeling van het Atelier, en daarmee ook de ontwikkeling van Oerol.

Tijdens de avond betreedt ook de huidige generatie Atelier deelnemers de tafel, zodat u beleeft wat Atelier Oerol betekent en welk talent het Fonds met uw gift zal ondersteunen. Culinair avonturier André Amaro en zijn serveersters serveren (h)eerlijke gerechten en zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Kaarten voor deze avond kosten €45,- (incl. eten en drinken) en zijn tot en met 10 maart hier te bestellen.

Wilt u niet wachten tot 16 maart maar zich nu al als donateur opgeven? Oerol geeft u graag meer informatie. Stuur een mail naar sanne@oerol.nl of kijk op de website.  Als donateur ontvangt u een vrijkaart voor deze unieke avond!