16 december 2015

De dagen worden korter, de winter begint bijna en feestdagen komen eraan. Hoog tijd voor een overzicht van kerst & oud en nieuw specials op het terrein!

 

Brouwerij Troost

Om vast lekker in de stemming te komen voor de gezelligste dagen van het jaar organiseert Troost op kerstavond een kerstdiner. Ze roosteren spitvarkens op het terras, gooien (bier)kippen in de oven, stallen zo veel kerstversiering uit dat het pijn doet aan je ogen én stiekem zijn stiekem zijn ze al een paar weken bezig met de ontwikkeling van een bierspecial.

Ook is er een speciale Kerst-quiz en is er voor het eerst live muziek van verschillende bands in het kader van Troost Westergas Live!

Datum: 24 december
Tijd: 17.00 – 1.00 uur
Kosten: €29,50 p.p.
Klik hier om te reserveren

 Mister Kitchen

Mister Kitchen doet hun heerlijke Rabarcello voor de feestdagen in de aanbieding. Voor maar 12 euro geniet jij met de feestdagen van een ambachtelijke ‘Dutch Spirit’ van verse rabarber. Maar het wordt nog mooier: je krijgt er een gratis potje Chia❤️Fruit in een smaak naar keuze bij. Lekker voor de kerstbrunch!

Gustafson

Kerstbrunch
Lekker eten en drinken in een fijne design omgeving en luisteren naar de muziek van DJ St. Germain. Geniet op 2e kerstdag van een feestelijke kerst brunch met soep, een etagere met lekkere dingen, warme en koude gerechten en natuurlijk een bijzonder dessert.

Datum: 26 december
Tijd: 11.00 – 15.00 uur
Kosten: €42,50 p.p. (tot 12 jaar €19,50)
Klik hier om te reserveren

Katerbrunch
Nagenieten van een prachtig NYE feest kan bij Gustafson! Goede voornemens bedenken onder het genot van heerlijk eten, een glas champagne en een lekker muziekje!

Datum: 1 januari
Tijd: 11.00 – 16.00 uur
Kosten: €42,50 p.p. (tot 12 jaar €19,50)
Klik hier om te reserveren

Pacific Parc

Kom op 2e kerstdag de kerstkilo’s eraf schaatsen op de oergezellige ijsbaan bij Pacific Parc! Iedereen is weer van harte welkom om lekker te komen schaatsen en te genieten van de uitgebreide koek en zopie. Geen tijd op 2e kerstdag? De ijsbaan staat er de hele vakantie!

Datum: 26 december
Tijd: 10.00 – 18.00 uur
Kosten: €2,50 (kids tot 12 jaar €1,50)

Westergasterras

Wijntjes, een vuurkorf, lunchen, dineren, warme chocomel met slagroom en een open haard; het Westergasterras ademt kerst deze winterdagen. De chefs van het Westergasterras hebben op 2e kerstdag een verrukkelijk 4-gangen diner samengesteld, zodat jij je lekker in de culinaire’ watten kan laten leggen. Klik hier voor het volledige menu met o.a. hertencarpacio, rivierkreeftjes met tartaar van avocado, krokante bacon en een shot bloody mary.

Datum: 26 december
Tijd: 17.00 – 1.00 uur
Kosten: €35/42,50 p.p. 3/4 gangen
Klik hier om te reserveren

Op 26 december is het Westergasterras al vanaf 10:00 uur geopend.

Op Woensdag 23 december gaat de nieuwe winterkaart in die vol heerlijke winterse gerechten staat een extra reden om hier tijdens de Kerstvakantie een avondje te genieten. Op 25 december en 1 januari is het Westergasterras gesloten.

Westerunie

Happy New Year Feelings & Friends
Met oud en nieuw bundelen de allergezelligste Amsterdamse feest-organisatoren hun krachten in de WesterUnie, de Westerliefde het Transformatorhuis en het Westergasterras tijdens Happy New Year Feelings & Friends. Dat zijn dus Happy Feelings, Super Social, Het Partyfeest, LOBI & Ongpst MaarWel Lkkr op een feest. Helaas, dit feest is al ruim een maand uitverkocht.

Nieuwjaarsdag
Op nieuwjaarsdag wordt de WesterUnie in samenwerking met Bla Bla Music, voor de 8e keer, omgetoverd tot een groot woonwagenkamp vol Sjonnies en Anita’s. Want zeg nou zelf, 1 januari is nou niet persé de dag dat iedereen er fris en fruitig bijloopt – en dat hoeft dus ook niet. Nepwimpers, plakkaten aan make-up, meters lippenstift, tijgerleggings, joggingspakken, matjes, vieze snorretjes en gouden kettingen camoufleren jouw brakke hoofd zodat jij op 1 januari toch nog heel kamper-credible voor de dag komt. Klik hier voor meer info & tickets.

North Sea Jazz Club

Geen zin om uren in de keuken te staan tijdens kerst? Op eerste én tweede kerstdag geeft de Amerikaanse zanger en toetsenist Frank McComb een dinerconcert in de club met zijn trio. Een dag later blijven jazzpianist Peter Beets en Ruben Hein in de kerstsfeer tijdens hun lunch- én dinerconcert; ze brengen een muzikale ode aan Frank Sinatra, die deze maand 100 zou zijn geworden. En ook op oudejaarsavond ben je aan het juiste adres in de North Sea Jazz Club: dan is het de beurt aan saxofonist Benjamin Herman en zijn trio, die samen met zanger Daniël von Piekartz het jaar 2015 in stijl afsluiten.

Klik hier voor het complete overzicht van de agenda!

QicQ

Zin in een vakantie voor twee personen naar Texel met gratis verblijf van één week in een Bungalow met twee super gave Stromers? Kom langs in december bij QicQ. Voor elke €50 die je besteedt krijg je een bon waarmee je kans maakt op deze mooie prijs. Hoe meer bonnen hoe meer kans!

En alsof dit nog niet genoeg is: op 19 en 20 december is het super kerst sale bij QicQ. Sla nu je slag en profiteer van kortingen tot wel 75% en vele andere acties!