20 november 2015

Na twee maanden Ton Ton in de zon en een hevige verbouwing is Ton Ton Club Westerpark nu echt geopend!

Twee jaar geleden openden vier jonge ondernemers een speelhal op de Wallen,  volgebouwd met oude arcadespelkasten. Omdat dit zo’n succes is, zijn ze uitgebreid met een tweede, grotere locatie op de Westergasfabriek!
De TonTon club is de speelhal die Amsterdam al jaren niet meer heeft en eigenlijk nooit heeft gehad. TonTon is je gezelschap genadeloos verslaan met een potje Mortal Kombat of je tekenkunst laten leven door een omgebouwde kopieermachine.  Het is een plek waar creativiteit en vermaak in een gezellige huiskamersfeer samenkomen en je een tijdloze beleving geven. Maar je kunt er ook lekker eten!

Japanse keuken

Waar de eerste vestiging doet denken aan een Amerikaanse arcade hall, met allerlei soorten hotdogs op het menu, kun je op de Westergasfabriek genieten van Japanse invloeden met hier en daar een Amerikaanse touch. Bedrijfsleider Joep Ruiz vertelt hoe deze combinatie tot stand is gekomen: “ We proberen met deze vestiging een wat hoger culinair segment te bereiken. We wilden echt een fusion maken tussen Japan en Amerika, waarbij de nadruk ligt op Japan. Dit kun je zowel terugzien in onze keuze aan spelkasten als aan het menu. Als je bijvoorbeeld een ramen soup neemt, dan krijg je daar een Japanse dressing bij met een stukje pork belly er bovenop.”
Bekijk de ‘collection’ en kom langs om je favoriete kast te bespelen!