1 juli 2014

Nog maar een paar dagen te gaan tot  de Westergasfabriek  de nationale en internationale delegates verwelkomt voor het ICCA’s Research, Sales and Marketing Programme (RSMP14).

ICCA is het mondiale netwerk voor professionals in de meeting industrie en organiseert van 2-5 juli het ICCA RSMP14 op de Westergasfabriek. ICCA heeft Westergasfabriek gekozen als locatie vanwege haar onderscheidende karakter als congreslocatie.

De Westergasfabriek zal ook een inhoudelijke bijdrage leveren aan het ICCA RSMP14 programma, met een exclusieve tour door de monumentale gebouwen, en een sessie over hoe de Westergasfabriek zich positioneert als unieke venue binnen de huidige congresmarkt.

ICCA RSMP is speciaal opgericht voor meeting industrie professionals die in hun werk te maken hebben met marktonderzoek, leadgeneratie, marketing en sales. Ieder jaar biedt het evenement talloze internationale sprekers, keynotes en workshops met frisse inzichten en ideeën, en nieuwe ontwikkelingen binnen de meeting industrie.