28 augustus 2012

Tot en met 5 september wordt de Haarlemmerweg geasfalteerd. Het gedeelte vanaf begraafplaats Vredenhof t/m het kruispunt van de Bos en Lommerweg is in die periode op werkdagen van 19.00 uur tot 05.00 uur, en in het weekend van 1 & 2 september de gehele dag, afgesloten voor verkeer. Voor auto’s en het openbaar vervoer gelden hierdoor omleidingen. Voor beide geldt dat u alleen vanaf de richting vanaf Haarlemmerplein naar de Westergasfabriek kunt komen.

 

 

De beste alternatieve route met de auto is:

Vanaf het Noorden: Ring West, sla rechts op de afslag S102 naar Transformatorweg en volg de weg naar Spaarndammerdijk en Tasmanstraat. Sla rechtsaf naar de Houtmankade (S100) en daarna nog een keer rechtsaf naar de Haarlemmerweg (S103).

Vanaf het Zuiden:Ring West, sla linksaf op de afslag S102 naar Transformatorweg en volg de weg naar Spaarndammerdijk en Tasmanstraat. Sla rechtsaf naar de Houtmankade (S100) en daarna nog een keer rechtsaf naar de Haarlemmerweg (S103).

De beste alternatieve route met het openbaar vervoer is:

Bus 18 en bus 21 vanaf Centraal Station: Uitstappen bij  halte Haarlemmerplein. Lopen omstreeks 10 minuten. Bekijk de looproute.

Bus 22 vanaf Centraal Station, richting Spaarndammmerbuurt: Uitstappen bij halte Nasseauplein. Lopen omstreeks 10 min. Bekijk hier de looproute.

Tram 10 vanaf het centrum/Leidseplein rijd wel de reguliere route.

Bekijk de site van het GVB  voor actuele informatie over de omleidingen en vertrektijden in het openbaar vervoer.