30 oktober 2010

Het voormalige stadsdeelkantoor in Cultuurpark Westergasfabriek is omgetoverd tot Pand020: een frisse kantoortuin met rustige kamers en kantoren. Organisaties en zelfstandigen kunnen hier tijdelijke kantoorruimte huren en zalen voor een vergadering, workshop of training. Het grote voordeel is de prachtige ligging: het gebouw ligt precies tussen het oude en het nieuwe park in en heeft dus aan beide zijden een schitterend groen uitzicht. Pand020 richt zich specifiek op de sector HR en organisatieontwikkeling.

Pand020 beschikt over zeventien compleet ingerichte ruimtes. Bij binnenkomst is er een receptie, leestafel en een grote open ruimte met dertig flexibele werkplekken. Daarnaast zijn er drie coach / overlegplekken, zeven rustige werkkamers en vier vergaderruimtes voor acht personen. Voor grotere gezelschappen zijn op de eerste verdieping twee multifunctionele zalen beschikbaar met een capaciteit tot veertig personen.

Melliemke de Smit, initiatiefnemer en eigenaar: “Met pand020 heb ik in Amsterdam voor kleine zelfstandigen de ideale werkplek willen creëren. Door partijen samen te brengen die werken binnen hetzelfde vakgebied ontstaan nieuwe ideeën en effectieve samenwerkingsverbanden. Om dit te faciliteren initieert pand020 workshops, lezingen, trainingen en netwerkbijeenkomsten met de ondernemers en bedrijven die zich aan pand020 verbinden. Ook wordt er samengewerkt met hogescholen en universiteiten.”