24 september 2012

Van donderdag 27 t/m 30 september presenteert Meesterlijk zich voor de eerste keer op het terrein van de Westergasfabriek. Meesterlijk is het hedendaagse event voor design en ambacht. Als onderdeel van Meesterlijk is ook op donderdag in het Machinegebouw een Where Design meets Food Wood & Neighbourhood bijeenkomst.

Tijdens Where Design meets Food Wood & Neighbourhood vertellen experts aan de hand van praktijkvoorbeelden over ondernemingschap in de creatieve industrie. Deelnemers zijn onder andere de Bakkerswinkel, Proef Amsterdam, Stadshout en de beurs Meesterlijk. Ze vertellen over hun eigen ervaring en geven praktische tips over hoe je je presenteert en hoe en waar je moet verkopen. Aansluitend krijgen bezoekers een tour op de beurs Meesterlijk en een lekkere lunch op de NeighbourFood Market. De NeighbourFood market,  die elke maand op de Westergasfabriek plaatsvindt, doet aan Meesterlijk mee met een speciale 4-daagse editie rondom fooddesign en -ambacht.

Meesterlijk is het event waar designers, mode-ontwerpers, fooddesigners en vaklieden hun passie voor design en ambacht tonen aan een groot publiek. Gevestigde namen staan vier dagen lang naast talentvolle starters in meerdere locaties van de Westergasfabriek. Zo kunt u in de Zuiveringshal genieten van onder andere meubelmakers, mode-designers en schoenenontwerpers. In het Machinegebouw vindt er een speciale editie van de NeighbourFood market plaats en in de Openbare Verlichting kunt u op zaterdag en zondag naar de Concrete Image Store. Hier ziet u kleding, schoenen en accessoires van hoog gesegmenteerde merken zoals Walter van Beirendonck, Adidas en Nike. Deze stukken zullen voor waanzinnige prijzen worden aangeboden.

 

Meesterlijk fair: 27 t/m 30 september vanaf 12:00 uur

Meesterlijk NeigbourfoodMarket: 27 t/m 30 september, van 12-19uur

Meesterlijk – Where Design meets Food Wood & Neighbourhood: 27 september van 09:30-13:30 uur