25 februari 2014

Donderdag 27 februari verkoopt Food Film Festival de eerste Gouden Tickets voor de editie 2014. Met deze Gouden Tickets krijg je een unieke eet- en filmervaring: een sterrenwaardige lunch, bereid door nationale en internationale gastchefs van het hoogste niveau met aansluitend een passende foodfilm. Je steunt met dit speciale ticket óók het Food Film Festival (FFF).

 

Nooit eerder verkocht FFF zo vroeg kaarten voor het festival. De komende drie weken gaan elke donderdag om 12.00 uur nieuwe Gouden Tickets voor lunch + film in de verkoop. Door een uniek Gouden Ticket te kopen help je het Food Film Festival om het pop-up FFF Restaurant op de Westergasfabriek te realiseren. De Gouden Tickets van deze week zijn meteen heel bijzondere, zo is te lezen op de website.

Het Gouden Ticket is niet zomaar een ticket. Je krijgt een geweldige lunch en twee bijzondere films in hetzelfde thema, plus een heel warm gevoel van binnen, good karma tot in de oneindigheid en heel veel liefde van het Food Film Festival! Want zonder hulp van FFF-fans kan het festival zijn FFF Restaurant niet neerzetten. Tijdens de lunch word je enorm in de watten gelegd en krijg je uitgebreid de kans om de verhalen van deze legendarische chefs te horen.

De Gouden Tickets zijn 120,- per persoon (exclusief wijnarrangement) en vanaf donderdag 27 februari 12.00 uur zijn de eerste Gouden Tickets via www.foodfilmfestival.nl verkrijgbaar.

Food Film Festival
9,10 & 11 mei
Westergasfabriek, Amsterdam