Voor het distribueren van content aan een groot publiek kan een professioneel mediabedrijf ingeschakeld worden om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt tijdens het evenement. Op de Westergasfabriek heeft NEP, de thuisbasis van programma’s als De Wereld Draait Door, Pauw, Jinek en M. een aantal tv-studio’s. De broadcast services en media solutions van NEP zijn ook in te zetten voor een evenement. 

Broadcast services of live event registratie

NEP of We are Live maken het mogelijk om een complete productie, van live event registratie op het Manifestatieterrein tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, voor een event te verzorgen.

NEP is een veelzijdig multimediabedrijf gespecialiseerd in complexe cameraregistratie: radio-, televisie-, en internetregistratie. NEP voorziet in de technologie, mensen en knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP is gedreven door passie met een focus op technische innovatie.

We are Live is gespecialiseerd in livestreams van events. Ze werken met alle platformen zoals Facebook, Youtube en Webinar. Naast het adviseren van klanten over de productie (zodat het tijdens het event goed werkt in de zaal bijvoorbeeld), adviseren ze ook of de content het online publiek boeit. Optimaal engangement met het publiek zorgt ervoor dat kijkers blijven kijken. Om het effect te optimaliseren, draaien, monteren en uploaden ze de videocontent tijdens het event of binnen een paar uur na afloop.oor het distribueren van content aan een groot publiek kan een professioneel mediabedrijf ingeschakeld te worden om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt tijdens uw evenement. Bij de Westergasfabriek werken wij met partner NEP, een veelzijdig multimediabedrijf gespecialiseerd in radio-, televisie-, en internetregistratie. De mensen bij NEP zijn professionals, die door hun expertise en gerichte aandacht het verschil maken voor hun klanten.

 

Om een van deze diensten mogelijk te maken is internet op locatie een must. Bekijk hier eventuele partners. 

NEP

André van Duinboulevard 4
1217 WH  HILVERSUM
T +31 (0)35 77 31500
Website

 

We are live

Zekeringstraat 13A

1014 BM Amsterdam

T +31 (0)20 654 3020

Website

Jouw evenement verduurzamen? Bekijk onze Goudgroene adviezen.