Systeembeheer, internetdiensten, dataverkeer, internet op locatie en event wifi zijn een paar digitale diensten waar je aan moet denken bij het organiseren van kleine en grootschalige evenementen. Partner VBVB of Event Engineers zorgt voor complete ICT ondersteuning tijdens evenementen, congressen, beurzen, hackathons, corporate events of (buiten) festivals. Ze kunnen zorgen voor tijdelijke infrastructuren of voor volledige internetdiensten en systeembeheer.

Gratis wifi of event wifi

In samenwerking met VBVB kunnen bezoekers van de Westergasfabriek gratis gebruik maken van wifi in alle evenementengebouwen en in het grootste deel van het omliggende park. Daarmee is de Westergasfabriek het eerste park in Nederland waar gratis wifi met deze capaciteit en dekking beschikbaar is.

Is dit draadloze netwerk niet voldoende voor het evenement? Op zoek naar mogelijkheden voor goedwerkend internet tijdens het evenement? Denk dan eens aan Event wifi: gegarandeerd goed draadloos internet voor één evenement. Zeker tijdens een (tech)conferentie of een hackathon waar grote groepen bezoekers tegelijkertijd intensief gebruik maken, is betrouwbaar internet noodzakelijk en een absolute must.

 

Live streaming interessant voor het evenement? Kijk bij televisie- en live event registratie.

VBVB

Herengracht 505
1017 BV Amsterdam
T +31 (0) 20 4233 288
Website

Event Engineers B.V.

T +31 (0)85 – 401 2595
Website

 

Jouw evenement verduurzamen? Bekijk onze Goudgroene adviezen.