De uitstraling en sfeer van een evenement wordt voor een groot deel bepaald door de juiste aankleding en inrichting. Want, een casco locatie komt pas tot leven door passend meubilair en decoraties.

Op de Westergasfabriek is er alle ruimte voor evenementen zoals beurzen, congressen, workshops, diners en festivals. De industriële locaties kunnen naar eigen idee worden ingericht. Met behulp van onze inrichting- en styling partners wordt elk concept tot realisatie gebracht. De uitstraling en sfeer van zo’n evenement wordt voor een groot deel bepaald door het concept, met de juiste kleding en inrichting. Een van de preferred partners van de Westergasfabriek is The Food Line-Up en zij weten bij elk event de juiste toon neer te zetten.

Inrichting en event styling

Het meubilair, de aankleding, inrichting en event styling zorgt voor beleving. Ga je voor compleet maatwerk of een creatieve last minute invulling? Voor de aankleding van een paar stands of de invulling van een bijzondere bar, wat je concept ook is, de inrichting helpt je om dit te realiseren.

Koplopers in het nieuwe cateren!

Het interieur en de styling via The Food Line-up zijn een mix van frisse ideeën en waanzinnig lekkere specialiteiten gemaakt door de beste specialisten. Elk evenement krijgt een unieke line-up die bestaat uit verschillende chefs, food specialisten en daarbij passende aankleding. Zo wordt catering een groot culinair spektakel en worden evenementen zowel creatief als inhoudelijk naar een hoger niveau getild.

The Food Line-up daagt met bijzondere cateringconcepten organisatoren uit het eten en drinken op evenementen te verduurzamen. Sinds 2012 verbetert The Food Line-up met ‘groene’ foodtrucks het aanbod van eten op festivals. Inmiddels is het bedrijf doorgegroeid naar een fullservice-cateringbureau dat samenwerkt met meer dan 200 foodspecialisten om de catering voor onder andere congressen, walking- en sit down dinners te verzorgen.

 

Meer weten over catering via The Food Line-up? Kijk hier.

 

The Food Line-up

Contact: Malu-Maxime Schiera
M (+31) 621 208 105
Email

Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam
T (020) 261 52 35

Website

Jouw evenement verduurzamen? Bekijk onze Goudgroene adviezen.