De registratie van een evenement is behoorlijk tijdrovend wanneer je niet de juiste software tot je beschikking hebt. Registratie-, ticketing- of communicatiesoftware automatiseert het volledige proces, vaak met één gebruiksvriendelijke tool.

Maak je gebruik van een partner gespecialiseerd in de registratie, dan nemen ze het hele traject voor je uit handen neemt: het versturen van de uitnodigingen, het opzetten van een registratiepagina, het bijhouden van de aan- en afmeldingen en in sommige gevallen ook de on-site registratie. Bezoekers kunnen alle informatie over het evenement terugvinden op de speciaal ontworpen website en jij hebt real-time inzicht in het aantal bezoekers of andere statistieken.

Registratie is een belangrijk onderdeel van je evenement. Je wil natuurlijk weten wie er komt of is geweest. Dat is niet het enige voordeel. Vaak is het mogelijk om vanuit het systeem de uitnodigingen te versturen, reminders (waarmee je no-show percentage daalt), after mails, enquêtes en meer.

Event ticketing en on-site registratie

Ticketing partners bieden de mogelijkheid om via hun software kaarten voor een event te verkopen. Een on-site leveranciers richt zich op het inchecken van de bezoekers op de dag van het event. Met scanners en printers is het mogelijk om grote aantallen bezoekers in te checken en te voorzien van een badge.

Momice: Alles-in-1 event software.
De software van Momice draagt bij aan het organiseren van waardevolle en professionele events. Iedereen kan een event website maken in de stijl van de organisatie of event, uitnodigingen verzenden, automatisch registraties bijhouden, tickets verkopen en een enquête afnemen.

Met de modules Mail, Registratie, Website, Tickets en Enquête automatiseer je eenvoudig alle communicatie rondom je event.

Pink Tie
Een gebruiksvriendelijke ticketshop waar bezoekers snel tickets kunnen bestellen resulteert in een hogere conversie. Pink Tie regelt de online kaartverkoop voor, tijdens en na afloop van het evenement. Ze leveren een ticketshop die past bij jouw publiek. Want het evenement begint al bij de kaartverkoop.

 

Ook een partner nodig voor de inrichting en styling van je evenement? Kijk eens hier.

Momice

Hoogoorddreef 73B
1101 BB Amsterdam
+31 (0)20 723 0950

Website

Pink Tie

Van Eeghenstraat 98
1071 GL Amsterdam
T +31 (0)20 737 1089

Website

Jouw evenement verduurzamen? Bekijk onze Goudgroene adviezen.