De historische fabrieksgebouwen worden casco geëxploiteerd. Dit vraagt om een professionele aanpak om een evenement de produceren. Van A tot Z kan de coördinatie, administratie en/of productie van een evenement aan één partij, een evenementenbureau of een producer worden uitbesteed om zelf de focus op bijvoorbeeld de inhoud van het evenement te kunnen houden.

Wanneer er wordt gekozen voor een externe producer, werk dan samen met een event manager die de locatie al kent, dat scheelt enorm! Maak bijvoorbeeld gebruik van de diensten van Dutch Matters of Met Services. Beide helpen in maatwerk oplossingen of volledige event productie en hebben know how van de Westergasfabriek.

Event management en productie

Een evenementenbureau of event producer combineert verrassende ideeën met nieuwe technologieën om zo authentieke ervaringen te creëren. Of het nu gaat om een productintroductie, prijsuitreiking, media-event, personeelsfeest, fondsenwerving, jubileum, relatie-event, fashionshows, beurs of congres: allemaal evenementen die om een professionele hand vragen.

Werk samen met een producer of bureau die expertise heeft in overall event management, registratie, communicatie, catering, transport, personeel, etc. zodat elk evenement een succes wordt! Wensen en ideeën van je evenement worden vertaald en jij wordt volledig ontzorgd. Want alleen jij weet wat je wilt, maar zij weten wat werkt.