Om een evenement op een van de bekende historische locaties van goed en lekker eten te voorzien, werken wij samen met preferred partner The Food Line-up. Een full-service catering bureau dat uw evenement van kop tot staart verzorgt. 

The Food Line-up

Dit catering bureau heeft op elk event een verse visie op catering. Het zijn food fanaten, innovatieve voorlopers en conceptbouwers. De cateringconcepten geven betekenis aan het eten en drinken door bijzondere line-ups te creeren met unieke chefs en foodspecialisten, inrichting, styling en randprogrammering. Zo wordt catering een groot culinair spektakel en tilt The Food Line-up evenementen zowel creatief als inhoudelijk naar een hoger niveau. Zo wordt de catering een groot culinair spektakel en wordt het evenementen zowel creatief, als inhoudelijk naar een hoger niveau getild.

Duurzame food concepten

The Food Line-up is in 2012 opgericht om een nieuwe duurzame standaard neer te zetten op evenementen. The Food Line-up werkt vanuit een database met meer dan 200 bijzondere specialisten die allemaal uitblinken in een type keuken of soms zelfs een gerecht. Zo ontwerpen ze altijd een bijzonder cateringconcept en selecteren hiervoor de best passende chefs, brouwers, producenten en foodspecialisten. Samen met dit netwerk denken zij na over slimmere manieren van inkoop, de afval- en reststromen en transport.

In samenwerking met de Westergasfabriek worden daarmee de gezamenlijke duurzame doelen nog efficiënter worden behaald. Zo wordt jouw evenement niet alleen voorzien van voortreffelijk eten, maar heeft het evenement met The Food Line-up ook een duurzame impact op de bezoekers en omgeving.

 

 

Meer weten over de samenwerking tussen The Food Line-up en de Westergasfabriek?

 

The Food Line-up

Contact: Malu-Maxime Schiera
M (+31) 621 208 105
Email

Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam
T (020) 261 52 35

Website

Jouw evenement verduurzamen? Bekijk onze Goudgroene adviezen.