8 april 2011

De Affordable Art Fair bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd met een extra editie die donderdag 12 t/m zondag 15 mei plaatsvindt in de Gashouder. 

Sebastiaan van Kuijk, beursdirecteur van AAF Amsterdam, licht toe: “Met deze speciale editie vieren we ons eerste lustrum en de lente in Nederland met een verfrissend en vernieuwend programma, dat losstaat van de reguliere AAF in oktober. Het is ons streven om ook de Spring Edition jaarlijks terug te laten keren. Met onder meer buitenexposities op het Westergasterrein en focus op nieuwe kunstenaars biedt AAF Spring Edition de ideale gelegenheid om een mooie lentedag aan te besteden.”  

Tijdens de eerste Spring Edition van AAF Amsterdam staan opkomende kunstenaars centraal, om  zo  in een nieuw seizoen kunst tot bloei te zien komen. Gedurende deze week in mei staat de hele hoofdstad in het teken van kunst, met naast AAF Amsterdam op het Westergasterrein, kunstbeurzen Art Amsterdam en Artspot en diverse andere kunstinitiatieven onder de waaier van Art in Amsterdam. De organisatoren willen met dit uitgebreide programma gezamenlijk kunst in Amsterdam op de kaart zetten.

Ga voor meer informatie naar de agenda.